AGENSI ROSLINA HAJI ABD MAJID | RICH GENERATION GROUP

Followers

HOME R.G.G GETakaful AKTIVITI HUBUNGI ask.fm

23.11.15

Kelebihan iGreat Ameen Great Eastern Takaful

Kenapa Anda Wajib ambil plan iGreat Ameen?

Sila baca sampai habis..

Kalau tuan / puan berminat utk ambik kan plan  untuk emak @ ayah @ mentua.SESIAPA SAHAJA YANG BERUMUR 50-80 TAHUN.

Mcm saya ada post dlm fb sebelum ini .plan igreat ameen KHAS utk warga tua/ EMAS, BENEFIT NYA  ADALAH UTK KEMATIAN BIASA DAN KEMALANGAN SAHAJA.syarat nya mudah..

No medical Check up,sakit apa pun boleh ambik tapi khas kematian biasa dan kemalangan sahaja rm50 sebulan.at least ini Adalah salah satu medium utk cara menyimpan duit.

PLAN ni kalau meninggal dlm 24 bulan pertama kami bagi full apa yg clein bayar dan pampasan kematian tersebut,than lepas umur 85 policy tamat dan boleh Refunce Duit.

Perhatian..plan ini di buka bulan ini sampai bulan 31.12.2015 sahaja.

Ye tuan/puan  plan ni actually utk khairat kematian,tapi saya cakap berlapik sikit.sekurang2 nya dengan duit itu nanti  contohnya kita boleh buat sumbang ke masjid ke.pasang aircond surau ke..sumbangan ke rumah ke..sekolah tahfiz ke.. anak yatim ke..supaya kita dapat salurkan pahala utk mereka setelah tiada.kalau tak jadi apa2 sampai umur 85 boleh ambik balik.yg istimewa plan ni kalau dah strok ke..dah ada sakit jantung ke..dah potong kaki skalipun boleh ambik.

PM SAYA SEKARANG T.KASIH KERANA SUDI MEMBACA.
#GreatEasternTakaful