AGENSI ROSLINA HAJI ABD MAJID | RICH GENERATION GROUP

Followers

HOME R.G.G GETakaful AKTIVITI HUBUNGI ask.fm

2.3.16

Doktor Pun Kata Takaful Penting ? #GreatEasternTakafulAdvisor

🏨 Haritu masa jumpa doktor , dia pun sangat setuju yg Takaful ini sangat penting . Dia sendiri sudah warded 3 kali guna med.card Great Eastern Takaful

Ada sekali tu kena denggi sampai RM7,000++ tapi dia cuma perlu byr hanya berapa ratus saja , selebih GET yg bayar . Okay la kan drpd kena byr sampai ribu2

🙆 Doctor pun sayang duit dia . Dia pun tak mau habiskan duit dia utk kos rawatan hospital saja . Banyak giler boleh jimat !
🙆 Zaman ekonomi gawat ni lah medical card lg penting ! Jom takaful sekarang 🏃

Perunding Takaful
📞Call/💌Sms/📲Whatsapp
Farah Nabilah Great Eastern Takaful
013.272.7174
013.272.7174
013.272.7174
Great Eastern Takaful Berhad
#RGG #TopAgency #AgensiRoslinaHjAbdMajid #GreatEasternTakaful #MedicalCard #Saving #EducationalPlan #Protection #DebtCancellation #RetirementPlan #FinancialPlanner #LifeInsurance #PlatinumAgency