AGENSI ROSLINA HAJI ABD MAJID | RICH GENERATION GROUP

Followers

HOME R.G.G GETakaful AKTIVITI HUBUNGI ask.fm

3.1.16

Company Insurance ?

🙋 Siapa kata kalau company dah beri Insurans/Takaful kpd staff , maka tak perlu lagi ambik utk diri sendiri ???

👩Bila saya tanya staff Maybank ni kenapa perlu ambik lagi sedangkan sudah punya perlindungan BAGUS dr syarikat ???

💡Jawapannya;
1. Adakah ini syarikat kita ??? 2. Adakah kita akan KERJA sampai MATI kat sini ???
3. Adakah bila kita sakit syarikat ini nak kita lagi ???
4. Adakah bila kita meninggal atau sakit kritikal atau lumpuh syarikat akan beri pampasan setimpal kpd keluarga kita ???
5. Dan mcm2 lagi adakah..

🙌 Akhir sekali , staff Maybank ini ambik utk diri , utk semua 4 anak2 dan suaminya . Alhamdulillah , senang kalau jumpa prospek dan client mcm ni . Tak sayang bayar hampir seribu sebulan utk TAKAFUL . Makin ramai yg sedar tentang perlindungan Takaful . Jom takaful sekarang !

⛳ "Biar CEPAT sehari , jangan LAMBAT sesaat"

📞Call/💌Sms/📲Whatsapp
Farah Nabilah Great Eastern Takaful
013.272.7174
Great Eastern Takaful Berhad
#RichGenerationGroup
#ChampionAgency
#RGG
#AgencyRoslinaHjAbdMajid